top of page

Általános tudnivalók

Hol történik a fotózás?

A fotózás Budapesten és vonzáskörzetében, Pest megye északi részén (Dunakeszi, Fót, Göd) történhet.

Ha az időjárás engedi, családi- és gyermekfotózást szívesebben szervezek szabadtérre, mert azt jobban élvezik a gyerekek. 

Természetesen stúdióban is lehet a fotózás, ebben az esetben több bérelhető budapesti stúdió közül lehet választani.

Kivétel ezek alól az esküvő és az újszülött fotózás, utóbbinál az otthonában fotózom a babát, esküvő esetében egyéb helyszínre is megyek.

 

Stúdiók, ahol szívesen dolgozom:

www.nordix-rooms.hu

www.studiomadison.hu

http://zone.hu/

Milyen formában, és mikor kapom meg a képeket?

A fotózás után néhány napon belül egy webgalériában tudjátok megnézni a nyers képeket és kiválasztani azokat, amelyeket retusálni fogok. A képek kiválasztását követően két héten belül adom át a végleges, retusált fotókat, melyek a webgalériából letölthetők lesznek jpeg formátumban, teljes felbontásban és webes felhasználásra optimalizált, kisebb felbontásban is. A nyers képeket nem tárolom, a válogatást követően törlésre kerülnek.

A webgaléria linkjének és a hozzá tartozó jelszónak a megadásával bárkinek hozzáférés adható a fotókhoz. A galéria 3 hónapig lesz elérhető.

Külön igény esetén papírnyomtatás vagy fotókönyv is kérhető.

A nyers képeket is megkapjuk?

Nem, a nyers képeket nem adom át, csak a válogatás során biztosítok azokhoz hozzáférést. Az utómunkával válik egy kép olyanná, ami a fotós stílusát képviseli, és ami alapján ti is kiválasztjátok az adott fotóst.

Mit vegyünk fel?

Családi fotózáshoz az a legjobb, ha a családtagok öltözete harmonizál egymással. Célszerű kerülni a nagy, feltűnő mintákat, feliratokat és a neon színeket.

Az újszülött fotózáshoz tudok ruhát és egyéb kiegészítőket biztosítani.

Meddig tart a fotózás?

Általában 45-60 perc a fotózás, ezalatt az idő alatt nagyjából 80-100 olyan kép készül, amelyből ki lehet válogatni a választott csomagnak megfelelő számú képet retusálásra. 

Kivétel az újszülöttfotózás, ami hosszabb időt, másfél-két órát is igénybe vehet. (Ebben benne van a baba etetése, nyugtatása ha sír, stb.) 

Mikor és hogyan lehet fizetni?

A fotózáskor esedékes a mini csomag ára, ez készpénzben vagy átutalással is teljesíthető. Képválogatás után - ha nagyobb csomagot szeretnétek - fizetendő a különbözet átutalással.

A stúdió bérlés díját foglaláskor, előre szükséges átutalni.

bottom of page