Általános tudnivalók

Hol történik a fotózás?

A fotózás Budapesten és vonzáskörzetében, Dunakeszin történhet.

Ha az időjárás engedi, családi- és gyermekfotózást szívesebben szervezek szabadtérre, mert azt jobban élvezik a gyerekek. 

Természetesen stúdióban is lehet a fotózás, ebben az esetben több, jól felszerelt, bérelhető budapesti stúdió közül lehet választani.

Kivétel ezek alól az esküvő és az újszülött fotózás, utóbbinál az otthonában fotózom a babát, esküvő esetében egyéb helyszínre is megyek.

 

Stúdiók ahol szívesen dolgozom:

www.nordix-rooms.hu

www.studiomadison.hu

www.studio-slux.hu

www.littlegrandma.hu

Milyen formában, és mikor kapom meg a képeket?

A fotózás után néhány napon belül egy webgalériában tudjátok majd megnézni a nyers képeket és kiválasztani azokat, amelyeket retusálni fogok. A képek kiválasztását követően két héten belül adom át a végleges, retusált fotókat, melyek a webgalériából letölthetők lesznek jpeg formátumban, teljes felbontásban és webes felhasználásra optimalizált, kisebb felbontásban is.

A webgaléria linkjének és a hozzá tartozó jelszónak a megadásával bárkinek hozzáférést adhattok a fotókhoz ezt követően.

Külön igény esetén papírnyomtatás vagy fotókönyv is kérhető.

A nyers képeket is megkapjuk?

Nem, a nyers képeket nem adom át, csak a válogatás során biztosítok azokhoz hozzáférést. Az utómunkával válik egy kép olyanná, ami igazán engem képvisel, és ami alapján ti is kiválasztjátok, hogy melyik fotós örökítse meg a a legszebb pillanataitokat.

Mit vegyünk fel?

Családi fotózáshoz az a legjobb, ha a családtagok öltözete harmonizál egymással. Célszerű kerülni a nagy, feltűnő mintákat és neon színeket.

Kismama- és újszülött fotózáshoz tudok ruhát biztosítani.

Mennyi időt vesz igénybe a fotózás?

Általában egy óra a fotózás, ezalatt az idő alatt nagyjából 60-80 olyan kép készül, amelyből ki lehet válogatni a választott csomagnak megfelelő számú képet retusálásra. Általában mindig elég ennyi idő, és a "modellek" is elfáradnak a végére. :)

Kivétel az újszülött fotózása, ami általában hosszabb idő, másfél - két óra. (Ebben benne van a baba etetése, nyugtatása ha sír, stb.) Két óránál hosszabb ideig azonban nem szokott tartani a fotózás, mert ennyi idő alatt is rengeteg szép képet lehet készíteni, - legfeljebb nem fog mindegyiken aludni a baba - és tapasztalatból tudom, milyen fáradt a család a szülést követő időszakban.

Mikor és hogyan kell fizetni?

Fizetni lehet átutalással, vagy készpénzben a fotózáskor.

Átutalás esetében csak az összeg beérkezését követően kerülnek átadásra a kész képek.

A stúdió bérlés díját minden esetben a fotózás után, készpénzben kell rendezni.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

fotózás, családi fotózás, babafotós, www.gretaphoto.com