Hello :)

Updated: Jan 15, 2020

A weboldalam indulása óta tervezem hogy elkezdek blogot írni, de ahogy ez lenni szokott, mindig volt fontosabb tennivaló.


Van néhány terv a fejemben a témákról, és mindenkit megnyugtatok, hogy a fotózás köré fognak épülni, de az első bejegyzésnél elkerülhetetlennek tartottam, hogy kicsit bővebben is írjak magamról. Főleg arra való tekintettel, hogy a weboldal Hello rovata elég tömör lett köszönhetően elsősorban a kritikus férjemnek, aki legalább ötször átíratta velem a szöveget. Kifogásolta hogy túl hosszú, és hogy egy szakmai bemutatkozásban senkit nem érdekel a gyermekeim száma. Rövidítettem rajta, variáltunk sokat míg végre mindkettőnknek tetszett. Természetesen benne hagytam a gyermekeim számát. :D


A fotósok bemutatkozása általában kétféleképp

en kezdődik, vagy úgy, hogy „mindig is a fotózás érdekelt...”, vagy pedig úgy, hogy „a gyermekemet kezdtem el fotózni születése után...”.

Nos, én egyik csoportba sem tartozom. 😊 Bár a harmadik gyermekem (már megint a számok) születése után, 38 évesen, jogászként kezdtem el a fotózással foglalkozni, de nem azért hogy őt fotózzam, hanem azért, mert az otthon töltött hónapok alatt szükségét éreztem valamiféle kreatív elfoglaltságnak. Így jelentkeztem életem első fotós tanfolyamára, majd jött utána egy workshop, aztán a következő, és elég hamar beszippantott a fényképezés világa. Ezután már hamar egyértelművé vált számomra, hogy ezt az utat választom, és az is hamar kiderült, hogy nem az épületek vagy tárgyak érdekelnek, hanem az emberek.

A hivatalos fotográfus képesítést megszerezve ma már napi szinten a fotózással foglalkozom, de az „előző életemből” egy vékony, de számomra azért fontos szállal még kötődöm a jogász munkához is.


Számomra így lett kerek a világ.85 views0 comments

Recent Posts

See All