top of page

Esküvői kreatív fotózás - a nagy napon, vagy másik időpontban?

Ha eljutottatok a döntő elhatározásra, hogy összekötitek az életeteket, akkor elég hamar felmerülnek az esküvőszervezéssel kapcsolatos gyakorlati kérdések is.

Ezek közül az egyik legfontosabb a legszuperebb fotós felkutatása, és a fotózás helyszínének, idejének az eldöntése.


Ebben a posztban most az aznapi és a külön napon tartott páros esküvői fotózás mellett és ellen szóló érveket szeretném bemutatni, és a végén azt is elárulom, hogy én anno melyik mellett döntöttem, és megbántam-e. :)


Talán gyakoribb, hogy a nagy napon, a szertartás után kerül sor a kreatív fotózásra. Emellett szól az, hogy annak a napnak megvan a maga varázsa, a frissen kimondott igen után felszabadultan és boldogan csillognak a szemek. Már adott a tökéletes "harci dísz", nem kell mégegyszer felöltözni, sminket, frizurát készíttetni.

Ellenérvként szokott elhangozni, hogy sietni kell, mert várnak a vendégek, közbeszólhat az időjárás, vagy lenne egy álomhelyszín, ami nem biztos hogy egybeesik az esküvő helyszínével.


Másik verzió a külön napon tartott páros fotózás, amelynek nagy előnye, hogy rossz idő esetén eltolhatjuk, elmehetünk a legszebb helyekre, és elcsíphetjük a leggyönyörűbb naplementét (vagy bevállalósabbak a napfelkeltét) anélkül, hogy aggódni kellene a násznép miatt. Ugyanakkor kétszer kell felöltözni és elkészülni, ami - főleg a vőlegények számára :) - terhet jelenthet.


Az én esküvői kreatív fotózásom - közel húsz évvel ezelőtt - aznap volt, és ma sem döntenék másképp. De ez nem azt jelenti, hogy számotokra is ez lesz a jó választás, hallgassatok a megérzéseitekre. Rossz döntés nincs. :)


menyasszony és vőlegény borostyán előtt

vagány menyasszony és vőlegény

9 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


bottom of page